Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

La Verdolaga 6. Vessaments, Més Fresques que un Enciam i més fam al món

La Verdolaga

En el programa d’avui parlarem de la crisi humanitària creixent que hi ha a l’Àfrica i de la necessitat d’actuar urgentment. Les desigualtats s’accentuen i les conseqüències són les que són: més morts.

Parlarem del documental «Lágrimas de aceite», que es va projectar a l’Espai Jove Fontana, al barri de Gràcia de la ciutat de Barcelona, divendres passat. Ens mostra les conseqüències catastròfiques dels vessaments incontrolats de petroli a la selva amazònica i la impunitat que hi ha hagut al respecte.

Acabarem amb una entrevista a l’Aran, de Més Fresques que un Enciam, que ens obre boca al món de la agroecologia, del qual continuarem debatent al… NEXT PROGRAM!

xut 1: Ferran Puig Vilar, segment de la conferència «Les tres cares del canvi climàtic» a Benicarló. Eve i Stephen Marley: «Rat race»

xut 2: Mariano Marzo, segment del programa Latituds «Insostenible dependència del petroli». Cuarteto Continental: «Río Marañon»

Nou Web de Les Fresques!

Recordeu que cada 4rt diumenge de mes hi ha la kafeta de Ràdio Bronka als Blokes Fantasma, a l’avinguda del Coll del Portell 59

Related Posts