Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

la verdolaga: ràdio bronka fa autotancament. tornem en uns mesos

La Verdolaga

Hola! (Hi ha una informació d’una acció antidesallotjament que caduca demà dimarts 20, al final del text)

Com molts sabreu, Ràdio Bronka es troba en un període de crisi i reorganització i s’acaben els programes, de moment. La Berta i jo no vam poder quedar dissabte ni abans per a fer un programa de comiat. Vaig tenir la idea de fer-lo diumenge jo sol, però el temps se m’ha tirat damunt, així que ens acomiadem únicament per escrit; ho sentim. Si algú ens troba a faltar, us deixem amb dos substituts excel·lents:

L’antic programa de Ràdio Bronka «El fin de los dìas», sobre crisi energètica, econòmica i ecològica. Us en deixem l’enllaç de l’últim programa, però podeu accedir a tots escrivint el nom del programa a la finestreta de «buscar» en aquesta pàgina.

El fin de los días 22 de nov. 2009

I també us recomanem el seminari «Petróleo», que va fer el MACBA aquest mes de maig passat. En l’enllaç que us passem tot seguit (crec que no es poden obrir des de la pàgina del podcast, però no importa: escriviu «petróleo macba» al cercador i us sortirà) hi ha la llista d’intervencions i les gravacions, on estan agrupades per blocs. Les que més us recomanem són les d’Emilio Santiago Muíño, Emilio García Ladona, Leah Temper si enteneu l’anglès, Yayo Herrero i Jorge Riechmann. En la pàgina del seminari hi ha una llista de les intervencions per ordre temporal, amb l’hora d’inici de la xarrada, i unes gravacions dels blocs del seminari.

http://www.macba.cat/es/pei-obert-petroleo

Canviant de tema, demà dimarts 20 de maig, a les 8 del matí, hi ha un acompanyament per evitar que dos veïnes de Camp d’en Grassot, al carrer Còrsega 435, una dóna i la seva filla menor d’edat, siguin desallotjades pel brutal augment del lloguer i la incompetència de serveis socials davant d’un problema que, segurament, es podria haver resolt per aquesta via. Us deixem l’enllaç de l’oficina d’habitatge de Gràcia si voleu participar en les lluites contra la gentrificació i pel dret a la vivenda en què participa aquest col·lectiu.

https://habitatgegracia.wordpress.com/funcionament/

Ens dediquem a nosaltres mateixos, i a tots els nostres oients, encara que sols ens hagin aguantat una vegada, i als nostres companys de Ràdio Bronka, aquesta peça del Yann Tiersen, «Sur le fil», («En la corda fluixa»). Aguantem, estimats saltimbanquis!

Ens veiem als horts okupats i als carrers! Ens tornarem a escoltar, segurament, en uns mesos!

 

Aneu per l’ombra i carregueu ampolla d’aigua, que la cosa està molt maleta…

Salut i bon estiu!

 

La Verdolaga

 

Related Posts