Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

Logofobiks nº92 (18/09/2015)

Logofobiks

En aquest programa parlem amb l’Enric, un noi de Girona pendent de judici per solidaritzarse amb l’Aziz quan va ser deportat.

El 15 de gener de 2014 l’Aziz va ser deportat  quan mancaven pocs dies per al seu judici.

La realitat es que l’Aziz era un militant dels moviments socials a Girona.Va estar molt actiu durant el 15-m i fins la seva deportació militava a la PAH de Girona i Salt.

Era una persona que molestava i per tant la van deportar per treurela del mig.

Tot just quan es va produir la seva detenció quan com cada 15 dies anava signar a la comissaria de la policia nacional a Girona van  començar els actes de solidaritat amb ell. Com tots els actes de solidaritat amb les persones migrades va estar forment reprimits i varen acabar amb dues persones detingudes. Una de elles es l’Enric que va ser detingut el mateix dia que es va realitzar el judici del l’Aziz sense la seva presencia amb lo qual no es va poder  defensar i s’enfronte a una petició de 4 anys de presó.

En breus amb el suport del grup antirrepressiu de Girona es començarà una campanya de solidaritat amb ell. Des de aquest programa estarem atents a aquesta campanya.

A la secció «El llibre de la setmana» en Miquel Dídac ens parla del llibre «El franquisme que no marxa» d’en Lluc Salelles del grup Barnils.

ReproducirReproducir

Related Posts