Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

1984 – 24 de maig

1984

Al dissabte de reflexió pre’electoral eeuuropeu a 1984 reflexionam (poc) sobre el fet d’anar -o no- a votar. Aprofitam la falta d’interés general per rebre a la banda mallorquina TIGRE JET JR, un curtit grup de hardcore que acaba d’enregistrar les seves primeres cançons i que abans de plastificar-les ens les presenten juntament amb alguns 7″ surgits del seu Baúl. A més resenyam algún zine, documental, demo i noves entrades al nostre Burofax de contacte, com la reedició de la discografia dels argentins Mobile o lo nou de la banda dub mangel STA. I a la fi escoltam la entrevista (cacofònica) amb LOS CRUDOS de la mà de Zaratazarautz juntament amb l’audio de les tres primeres cançons al seu concert a Mallorca (04-05-2014).

No oblidem que OCHI DI FARFALLA seran a Mallorca el dissabte 31 de maig: a Ecoxarxa de Palma (13h) i Can Moix de Felanitx (22h)

Totes les convocatories a CONTRAINFO

Sona: HHH, CHUMBAWAMBA, OI POLLOI, TIJUANA IN BLUE, SIN DIOS, DEAD KENNEDYS, DESENTERRADAS, DEMONIOS SALVAJES, TIGREJET JR, SLEAFORD MODS, NATURAL LAW, LOS CRUDOS, MOBILE, STA, VERTIGO, MAQUINA MUERTA, WASTED, BURNING SENSATION

Related Posts