Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

1984 16 febrer

1984

Un aeroport que comença a funcionar a Castelló, el cap visible a la Terra de la Esglèsia s’esfuma, Diego Torres estèn l’estora vermella als jutjats de Via Alemanya i un meteorit que passa de llarg la Zarzuela.
Ara es 1984!
Avui presentam algunes novetats com els 7″ y 12″ que recuperen el testimoni de PÀNICO (Perú) i SLAUGHTER (Toronto-Canadá); el nou 12″ split entre les dues bandes de Zgz ANTI-DROGA i VENGANZA; el nou CD de CRANC «Sempre enrera» o la primera gravació de I’M, a més de fer una mica d’agenda de concerts punk a Mallorca.
Del Baúl de Raúl surten algunes cançons antieclesiastiques i sobre tot, i a la fi, BARRIGUITAS creadors de la cançó «Ratzinguer Z».
Sona: DOCTOR MARTIN CLAVO, X-V-Palito (Metal), ZER VIZIO?, PÁNICO, SLAUGHTER, ANTIDROGA/VENGANZA, VENGANZA, CRANC, I’M, BAJO KLERO, BARRIGUITAS, TPM, LA POLLA, MORTICIA y Los Decrépitos, USURA, MOSTROS.

Totes les convocatories a Mallorca a http://contrainfo.cat/

1984 s’emet a Titoieta Ràdio (Algaida. Mallorca) cada dissabte de 17 a 18h i cada dimecres de 23h a 00h al 108FM i a http://www.titoieta.cat

a Barcelona gracies a Radio Bronka. dimecres de 9 a 10h del matí. també els divendres de 20 a 21h al 104.5FM i a http://www.radiobronka.info

Cada dijous a RADIO 77 de 15 a 16h http://www.setantaset.wordpress.com

Related Posts

1 Comment

Comments are closed