Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

1984 – 15 octubre NOVA TEMPORADA!

1984

Amb la tardor torna 1984, aquest espai de ràdio que emetem des de Titoieta Ràdio a Algaida, Mallorca. Avui reprenem el programa allà a on quedava el passat mes de juliol, encara que sucam algunes novetats sobre tot de Mallorca com el nou 7″ de Jack Alzhèimer, el nou 7 de Decraneo, el nou 7″ de Trau, el debut 12″ d’Orquidea així com altres novetats més internacionals de la comunitat hard-core punk mundial.
També avui vos presentam el nom de les 28 noves bandes mallorquines que participaran al recopilatori ‘Mallorca Punk vol 2′ que està per venir aquest hivern.
Aquest cap de setmana també és la IV Fira del Llibre Anarquista de Mallorca i durant el programa hem contactat amb el nostre enviat especia Reporter Tribulete a que esbrini que és lo que se cou a la Plaça del Parc de les Veles a Palma. El resultat és ben covent i gustós.
recomanam engolir poc a poc… a la velocitat de la Mediterrània.
Seguim l’actualitat a CONTRAINFO

Sona: SIEKIERA, HHH, POISON IDEA, JACK ALZHEIMER, DECRANEO, TRAU, IMPERIAL LEATHER, DEFIANCE, NO MEANS NO, HIATUS, AUTISTIC YOUTH, AARGH FUCK KILL, ULTRA, BELGRADO, HOLOCAUSTO POMADA, ORQUIDEA, ESCORBUTO CRÓNICO, OI POLLOI, GERMEN, LOS MALDITOS, BURNT CROSS i OCHI DI FARFALLA.

Related Posts