Del 104.5FM a donde tu quieras
Radio Bronka
Radio Bronka

Electrones libres, 4 de marzo 2011

Electrones Libres

Sentim els problemes tècnics que vam patir durant la realització del programa del divendres 4 de març, que ens van impedir acabar-lo correctament. Molta de  la música que teníem seleccionada no es va poder “pinxar” i les RECOMENACIONS no les varem poder incloure (ho farem el proper programa de forma extensa). En aquesta edició d’Electrons Lliures trobareu un repas de les noticies internacionals i nacionals que mes ens han cridat l’ atenció. L’ actualitat ens porta de nou al nord d’ Africa on les revoltes segueixen, avui  toca  Gadafi i el poble Libi que a decidit resistir la guerra civil que ha provocat el dictador, i que esta provocant un èxode de centenars de milers de treballadors egipcis, xinesos, bengalins, etc…que treballaven en el sector  petrolier.
Després d’ Africa, mirem como estan les coses a casa. Ens  parem per escoltar l’ iniciativa d’un grup de colombians que aquest dissabte 5 de març commemoren el “Dia internacional de les víctimes del terrorisme d’Estat” en Barcelona. ¿Qui son?¿claus del projecte?, tot això ho abordarem amb un dels integrants del col·lectiu Malaka, Carlos que organitza la jornada. Ens aturarem en les dades de la mortalitat laboral, per arribar a l’apartat dedicat als CONCEPTES que s’usen en l’economia: avui “ DEFLACION “ i “PRODUCCION”.
En la segona part del programa, la que dediquem a l’entrevista i anàlisis de temes, avui tenim a  Mariana Huidobro i Catalina Lanza, mare i germana d’en Rodrigo Lanza, company  condemnat a 5 anys de presó per una cosa que no va fer. Després d’un proces ple d’ irregularitats i corrupció Rodrigo fou acusat  de ferir a un guàrdia urbà en febrer del 2006 en el context d’una carga policial en el Raval. La família des de llavors no ha deixat de lluitar per treure’l  de la presó. Compartirem amb elles la seva experiència i ens posaran al dia sobre el proces. Des de aquí una salutació molt especial a Rodrigo i a tots/totes els presos polítics.
Benvinguts electrons a un nou programa.

Related Posts