Del 104.5FM a donde tu quieras
Avatar
1984

1984 – 13 DE JUNY

1984

Encara que arrancam amb el directe de RIP a Lekeitio 1984 -un Lp que veu el llum de la mà de Metadona aquest 15 de juny-, avui al 1984 entrevistam al responsables de SANGRE AZUL, un segell que edita des de Mallorca únicament en format cassette grabacions de bandes amb les que senten afinitat i que conten amb un poderòs material sonor que mereix ser descubert estrictament en format analògic. Xerram de les primeres 7 referencies a l’intens 1er any i mig d’activitat d’aquest projecte. Bandes com Demonios Salvajes, Mujercitos, Maquina Muerta, Trance, Orden Mundial, Desenterradas o la darrera: Los Monjo directo en Villatruño.

A més repassam l’agendade concerts a Mallorca i al KTown 2015, ens injectam punk radikal mexicà i altres merdes que no sonen a la ràdio entre fum a verdesca.
…ja ho diuen, n’Orwell tenia raó.

totes les convocatories a CONTRAINFO

Entrvista al segell de cintes K7 Sangre Azul. Sona: RIP, THE BLACK HAND, CATHOLIC SPIT, CEREBROS EXPRIMIDOS, 45Rpm, DESENTERRADES, DEMONIOS SALVAJES, LOS MONJO, FRONTKICK, LA URSS,NUEVA AUTORIDAD DEMOCRÁTICA, LA POLLA RECORDS, WEED BAG, SACRIFICIO, ANARQUIA VERTICAL, PIÑEN, CICATRIZ, HOMBRE LOBO INTERNACIONAL, KADENAZO, PURA MANIA, PAGANS, SONICS, GUADAÑA, URGENTE

Related Posts


Categorías